“Det bedste kommunikationskursus jeg har været på, og den bedste underviser jeg længe har haft.”
” Rigtig fint forløb – burde være fast årlig begivenhed for alle, der arbejder med skriftligt materiale, samt for nye medarbejdere”.
“Undervisningen var relevant og brugbar. Underviseren var grundig, hun havde fingeren på pulsen ift. de udfordringer, vi arbejder med. Jeg er meget tillfreds.”

Embedsmænd i diverse kommunale forvaltninger.

“Tak for et par rigtig gode og nyttige kursusdage. Stor ros til dig fra os alle. Du var god til at præsentere vore mindre heldige kursusopslag på en måde, så ingen følte sig trådt over tæerne. Vi kunne tværtimod grine af os selv, og det er jo ikke så tosset i en læreproces. Og kommaerne fik vi bedre styr på.”

Gitte Larsen, skoleleder AOF Amager.

Vi har sat rigtig meget pris på Lises arbejde for Faglige Seniorer. Både på hendes faglige indsats og på hendes positive samarbejde med alle grene af organisationen.
Lise Thorsen har udarbejdet organisationens kommunikationsstrategi, hvilket har betydet, at hun har haft følgende ansvarsområder:
Skrivende og redigerende redaktør af medlemsbladet med ansvar for hele produktionen, ligesom hun har skrevet presseindlæg og ledere, stået for Facebook-indsatsen, samt produceret foldere, nyhedsbrev, høringssvar og notater. Lise har også haft ansvaret for en årgang af organisationens opslagsværk seniorhåndbogen.

Ledelsen, Faglige Seniorer